Can Solutions - Trekhaken-plaatsenCan Solutions is dé referentie voor trekhaken plaatsen in regio Beerse en ruime omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten we precies welk type trekhaak uw voertuig nodig heeft, en plaatsen we deze op een efficiënte en veilige manier.

Ruime keuze

We plaatsen een trekhaak op voertuigen van gelijk welk merk of type met sleepvermogen. Naargelang uw specifieke noden bieden we tal van verschillende trekhaken. Hiertoe behoren onder andere: vaste, afneembare, afneembaar onzichtbare, of mechanisch wegdraaibare trekhaken. Geen idee welk type trekhaak uw wagen nodig heeft? Het team van Can Solutions staat u graag bij met deskundig advies. Zo weet u zeker dat u de juiste trekhaak laat installeren. Standaard plaatsen wij een 13-polig kabelset en voorzien we u van een gratis adapter van 13- naar 7-polig.

Kwaliteitsgarantie

Als professional op het gebied van trekhaken plaatsen, bieden we een levenslange garantie op de bijgeplaatste stukken en 2 jaar op de pries. Kiezen voor de service van Can Solutions, is dus kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Verder voorzien we, indien gewenst, een gratis vervangwagen tijdens de plaatsing van de trekhaak. De plaatsing neemt gemiddeld zo’n 1,5 uur in beslag en gaat door in onze werkplaats te Beerse. Meer informatie of een afspraak? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder.